• Erik Sjöberg

Erik Sjöberg

Vd och senior partner
0733-574 574
erik.sjoberg@moment.se

Erik Sjöberg är vd och grundare av Moment. Han är en passionerad talare och inspiratör som brinner för att göra organisationer snabbare. Mod, ett passionerat ledarskap och enkelhet är hans recept på framgång.

Erik coachar ofta ledningsgrupper i att frigöra energi och öka leveransförmågan i sina organisationer. Han genomför granskningar som har ett mycket bredare anslag än många är vana vid. Här utmanas kunden på allvar inom områden som kultur, energi, kommunikation och organisation – utöver traditionella områden som struktur, planering och ekonomi.

Som projektledare har Erik blivit känd för att lyckas med riktigt komplexa och stora projektleveranser med projektgrupper på upp till flera hundra deltagare. En av hans största styrkor är att få stora affärskritiska IT-projekt på rätt köl efter att de havererat.

Erik har djupast branscherfarenhet inom IT, telekom, bank och finans, bioteknik, läkemedel samt offentlig sektor. Erik har omfattande internationell erfarenhet. Förutom svenska och engelska talar han också franska och spanska.

Mer om Erik