BLOGG.

När tog du senast en kopp arbetsglädje på jobbet?

Kaffekoppen - för organisationer som tror på arbetsglädje och leveransfokus

Sedan 2014 har Moments Erik Sjöberg inspirerat grupper och hela organisationer att skapa ny energi och hitta arbetsglädje genom något så enkelt som en kopp kaffe. Här bjuder vi på ett smakprov av succéseminariet Kaffekoppen.

Ibland behövs det inte mer än en kopp kaffe med din kollega eller en walk-and-talk med någon annan intressent för att skapa ny energi i ditt team, projekt eller i din organisation. Ibland är det faktiskt så enkelt att skapa arbetsglädje och samtidigt fokus på vad som ska göras.

Kaffekoppen är ett seminarium som Moments Erik Sjöberg hållit sedan 2014 och som visat sig vara tidlöst eftersom bokningarna fortsätter rasa in. Inte så konstigt, för som namnet kan antyda handlar det om människor, deras förmåga att samarbeta och hitta bra lösning för organisationens bästa. Och samtidigt passa på att ha kul! En kopp kaffe är ett bra sätt att skapa ny energi och arbetsglädje.

– Kaffekoppen handlar inte om modeller och arbetssätt, den handlar om de fantastiska möjligheter som ges när man på riktigt ser till människorna i organisationen, arbetsglädjen, passionen och även det egna ansvaret.

Bland annat lyfter vi känslan när exempelvis en projektledare träffar sin styrgrupp. Är det med en klump i magen och föreställningen att komma till en rättegång eller är det med känslan av ett härligt samarbetsklimat där gruppen tillsammans hjälps åt att lyckas?

Kaffekoppen började som ett blogginlägg, blev en succé som seminarium och nu bjuder vi på ett smakprov i poddversion när programledaren Jenny Wikström pratar med framgångsbaristan Erik Sjöberg.

Klicka på poddikonen ovan för att se samtliga tidigare avsnitt. Vi finns även i bland annat följande poddkanaler:

Listen on Spotify

Listen on Apple Podcasts

Listen on Stitcher

FAKTA. Podcasten Moment meetings

Podcasten Moment meetings startade i mars 2020. Redaktionen består av Jenny Wikström, Helene Ljungh och Tommy Bäckman och har hittills belyst ämnen som krishantering, beslutsfattande, granskning, design thinking, återhämtning, gamification och kundcentrerad supply chain. Vi håller till på Clarion Hotel Sign vid Norra Bantorget i Stockholm.