Seminariet har varit. Du kan inte anmäla dig till det.

Styrgrupp 3.0. De senaste 15 åren har projektarbetsformen utvecklats dramatiskt i många organisationer. Oavsett modell präglas moderna arbetssätt av snabba ändringar, tidigt värdeskapande, självorganiserande team, transparens, täta feedback- och utvärderingscykler, visuella målbilder och ett stort fokus på engagemang, enkelhet, kommunikation och samverkan.

Tips på det som fungerar bäst

Har ni kommit lika långt med styrgruppsarbetet? Välkomna till ett inspirerande frukostseminarium om Styrgrupp 3.0. Vi blickar som hastigast tillbaka på Styrgrupp 1.0 och 2.0 och målar sedan upp bilden av Moments syn på Styrgrupp 3.0, det vill säga det vi ser fungerar allra bäst hos våra kunder. Självklart får du också några konkreta tips som du direkt kan testa på hemmaplan!

Om frukostseminariet Styrgrupp 3.0

Seminariet varar i en timme och på scen står tre personer som alla har en gedigen kompetens på området: Anders Eklund, Karin von Knorring och Erik Sjöberg.

Datum: Torsdag 15 mars 2018
Tid: Kl 08.00-09.00. Frukost serveras kl 07.30
Plats: Moment, Wallingatan 20, Stockholm
Övrig information: Seminariet är kostnadsfritt. Vi bjuder på god frukost.
Vid eventuella frågor, kontakta Tommy Bäckman, 076-109 80 45 eller tommy.backman@moment.se

 

Moment Meetings
Styrgrupp 3.0 är en del av Moments satsning på seminarier där vi delar med oss av inspiration och kunskap. Kommande seminarier finns samlade på Moment Meetings

 

Seminariet har varit. Du kan inte anmäla dig till det.