TJÄNSTER.

Advisory board

Advisory board – var med att skapa Sveriges modernaste bolag

Kan studenter skapa Sveriges modernaste bolag? Vi tror det! Därför driver vi sedan våren 2020 Moments Advisory board där studenter tillsammans med erfarna konsulter utvecklar både sig själva och Moment.

På Moment strävar vi ständigt efter att utveckla varandra, Moment och våra kunder. Vi vill accelerera ytterligare och skapa Sveriges modernaste bolag. Det gör vi bland annat genom vårt Advisory board. Nytänkande är i fokus när studenter och ledarskapskonsulter tillsammans workshopar kring framtidsfrågor.

Advisory board – förtroendeuppdrag för studenter

För dig som student blir din insats inte bara ett meriterande förtroendeuppdrag att lägga till i ditt CV, det ger fantastiska möjligheter att bolla framtidsfrågor, det blir en kickstart i arbetslivet och en möjlighet att forma en arbetsplats du kanske själv vill jobba på.

Exempel på områden som kan diskuteras under de sex träffarna:
– Modernt bolag
– Kompetensutveckling
– Hållbarhet
– Varumärke
– Trender och framtidsspaningar
– Attraktiv arbetsgivare

Kontakta

Jenny Wikström
jenny.wikstrom@moment.se

Vill du vara med?

Ansökan sker via formuläret nedan och därefter kvalificeras ett antal vidare för telefonintervju. Advisory board 2021-22 är tillsatt men du kan skicka en intresseanmälan för säsongen 2022-23.

Träffar under 2021-22:
Uppstartskickoff: augusti 2021
Möte 1: september 2021
Möte 2: november 2021
Möte 3: februari 2022
Möte 4: april 2022
Avslutningstillfälle: maj 2022

Fakta

Gruppen kommer att tillsättas årsvis och har fyra ordinarie träffar samt en uppstartskickoff och ett avslutningstillfälle. Träffarna sker vanligtvis på Moments kontor i Stockholm men digitalt under rådande pandemirestriktioner. Moment står för mat under mötena och för dig som bor utanför Stockholm även resekostnader upp till 300 kr per träff.