TJÄNSTER.

Advisory board

Advisory board – var med att skapa Sveriges modernaste bolag

Kan studenter skapa Sveriges modernaste bolag? Vi tror det! Därför startar vi Moments Advisory board där studenter tillsammans med erfarna konsulter utvecklar både sig själva och Moment.

På Moment strävar vi ständigt efter att utveckla varandra, Moment och våra kunder. Vi vill accelerera ytterligare genom att starta upp Moments Advisory board och skapa Sveriges modernaste bolag. Nytänkande är i fokus när studenter och ledarskapskonsulter tillsammans workshopar kring framtidsfrågor.

Advisory board – förtroendeuppdrag för studenter

För dig som student blir din insats inte bara ett meriterande förtroendeuppdrag att lägga till i ditt CV, det ger fantastiska möjligheter att bolla framtidsfrågor, det blir en kickstart i arbetslivet och en möjlighet att forma en arbetsplats du kanske själv vill jobba på.

Exempel på områden som kan diskuteras under de sex träffarna:
– Modernt bolag
– Kompetensutveckling
– Hållbarhet
– Varumärke
– Trender och framtidsspaningar
– Attraktiv arbetsgivare

Vill du utveckla både dig själv och Moment, tveka inte att ansöka redan idag! Tillsättning sker löpande med 18 maj 2020 som sista ansökningsdatum.

FAKTA. Moments Advisory board

Gruppen kommer att tillsättas årsvis och har fyra ordinarie träffar samt en uppstartskickoff och ett avslutningstillfälle. Alla träffar kommer infinna sig på Moments kontor i Stockholm. Moment står för mat under mötena och för dig som bor utanför Stockholm även resekostnader upp till 300 kr per träff.

Ansökan sker via ett ansökningsformulär och därefter kvalificeras ett antal vidare för telefonintervju. Tillsättning sker löpande med 18 maj 2020 som sista ansökningsdatum.

Träffar under 2020-21:
Uppstartskickoff: augusti 2020
Möte 1: september 2020
Möte 2: november 2020
Möte 3: februari 2021
Möte 4: april 2021
Avslutningstillfälle: maj 2021

Skicka mail till oss

Följ oss på LinkedIn