BLOGG.

Advisory board

Avsnitt 10: Studenter skapar Sveriges modernaste bolag

Med hjälp av ett Advisory board beståendes av majoriteten studenter ska Moment bli Sveriges modernaste bolag. Men hur går det till? Programledare Jenny Wikström har bjudit in Sara Jansson och Nikita Tzonov för att diskutera saken.

Nikita Tzonov och Sara Jansson

Moment Advisory board består av nio personer: fem studenter, två erfarna externa parter och två Moment-konsulter. Tillsammans ska de under ett antal träffar ge ett utifrånperspektiv som hjälper oss att bygga Sveriges modernaste bolag.

De två första sammankomsterna har resulterat i en rad olika insikter, som vi just nu portionerar ut via vår sida på Linkedin. Du hittar dom även här på vår hemsida.

Den här gången bjuder vi på en djupare inblick i vårt Advisory board när studenterna Sara Jansson och Nikita Tzonov gästar vår poddstudio på Clarion Hotel Sign.

– Istället för att utgå från att man vet vad nästa generation vill ha kan man som Moment bjuda in, föra en dialog och tillsammans arbeta fram bra förutsättningar, säger Sara pricksäkert.

– Man lär sig mycket på de diskussioner vi haft, säger Nikita. Dessutom är det ju på riktigt och inte bara ett case i skolarbetet.

I detta avsnitt får du smakprov på vad som kännetecknar ett modernt bolag och vilka spaningar på framtidens arbetsplats som Moment Advisory board kommit fram till.

Moment meetings podcast

Klicka på poddikonen ovan för att se samtliga tidigare avsnitt. Vi finns även i bland annat följande poddkanaler:

Listen on Spotify

Listen on Apple Podcasts

Listen on Stitcher

FAKTA. Podcasten Moment meetings

Podcasten Moment meetings startade i mars 2020. Redaktionen består av Jenny Wikström, Helene Ljungh och Tommy Bäckman och har hittills belyst ämnen som krishantering, beslutsfattande, granskning, design thinking, återhämtning, gamification och kundcentrerad supply chain. Vi håller till på Clarion Hotel Sign vid Norra Bantorget i Stockholm.