KOMMANDE MÖTE

MÖTE
Vägval – från student till arbetsliv

Webinar för studenter på väg ut i arbetslivet

Är du student på väg ut i arbetslivet? Funderar du på om rollerna som konsult och ledare är något för dig eller hur du bygger ditt eget varumärke? Välkommen till ett innehållsrikt webinar tisdag 24 november då vi guidar dig genom olika vägval.

När du är klar med dina studier och ska ut i arbetslivet finns en rad valmöjligheter. Allra mest träffsäkert blir ett val om du utgår från dig själv. Det är därför vi menar att det finns inget bästa jobb för alla, men det finns ett bäst jobb för just dig!

Webinaret vänder sig till dig som är student på väg ut i arbetslivet och som funderar på om konsult- och ledarrollerna är alternativ. Vi ger dig en objektiv guidning mellan dessa båda vägval innan vi avslutar med ett insiktsfullt pass kring ditt eget varumärke.

Att bli konsult eller jobba i linjen

Hanna Jonasson har lång erfarenhet från båda sidor, i linjen för PostNord och som konsult på Moment och Cap Gemini. Hon listar för- och nackdelar med båda alternativen.

Vad är ett bra ledarskap?

Isac Ekberg och Linda Klamer, ledarskapskonsulter på Moment, berättar om olika sätt att se på ledarskap. Varför är alla ledare ibland och deltagare ibland?

Ditt personliga varumärke

Johan Rosvall, marketing manager på Klarna, och Jenny Wikström, konsult Moment, resonerar om sina respektive resor och hur dom jobbat med sina personliga varumärken.

Du anmäler dig till webinaret via formuläret nedan.

Om webinaret

Tisdag 24 november 2020
Kl 12.00-13.00