TJÄNSTER.

E-handel

Moments experter lyfter din e-handel

E-handeln växer och förändras snabbt. Du som vill skala upp och lyckas behöver mer än bara en webbshop och gedigna planer. Låt Moments experter lyfta din e-handel.

Vår konsulttjänst inom e-handel är ett snabbt, smidigt och enkelt sätt oavsett om du står i startgropen eller behöver utveckla din e-handel. Vi tar dig till nästa nivå vare sig det handlar om marknadsföring, konvertering till kundlojalitet, framtidssäkring eller logistik. Vi stärker dig på en komplex och föränderlig marknad och får fart på din affär.

Våra konsulter är erfarna, affärsdrivna och har ett kundcentrerat mindset som kommer din digitala affärsomställning eller -utveckling till nytta.

Utveckling av din E-handel i tre steg

Vad kan Moment göra här och nu som ger snabb effekt? Här ett exempel i tre steg:

Steg 1. En snabb analys som ger er översyn av företagets kompletta e-handelskedja för att hitta dom största förbättringspotentialerna och flaskhalsarna.

Steg 2. Tillsammans med er gör vi en (om-)prioritering av de olika identifierade förbättringsåtgärderna baserad på parametrarna ”affärspåverkan” och ”sannolikhet för snabb framgång på kort sikt” och ”nästa kvartal”. Idag är det svårt att blicka mer än så.

Steg 3. Vi genomför tillsammans de högst prioriterade förbättringsåtgärderna i olika snabba små insatser.

Kontakta

Zoran Stojcevski
0733-574 578
zoran.stojcevski@moment.se

Våra experter inom e-handel

Peter Gebhardt

Peter Gebhardt, Moment

Peter har erfarenhet från eCommerce B2C och från B2B i resebranschen och tillverkande industri. Inom B2B och tillverkande företag handlar det ofta om konfiguratorer, så kallade CPQ  (Configure/Price/Quoting), och där digital konfiguration omvandlas till offert och sedan tillverkning och distribution. Likväl att det ställs krav på att hitta och lägga beställningar via ritningar och integration till CAD och PLM-system. Både B2C och B2B handlar om hantering av både digital och fysiska produkter.
Peter på LinkedIn
Peter på moment.se

Behdad Arshamfar, partner till Moment

En engagerad projektledare med styrkan att kunna göra det svåra enkelt genom att skapa tydlighet och struktur för både genomförare och de som påverkas i digitaliseringens spår. Behdad har mer än 10 års erfarenhet av att driva framgångsrika IT-projekt som initieras utifrån ett verksamhetsbehov främst inom retail och e-handel genom att ständigt bevaka affärsnytta och effektmål.
Behdad på LinkedIn

Pär Bergquist, partner till Moment

Pär är en senior förändringsledare inom digital- och affärstransformation. Han kombinerar strategisk affärsutveckling med en förmåga att coacha organisationen i implementering av förändringen hela vägen ut till kunden. Pär har tung kompetens att leda specialister inom e-handel och marknadsföring – men med en bredd och ett djup att effektivt driva frågor över hela bolaget.
Pär på LinkedIn

Intresserad?