TJÄNSTER.

E-handel

Moments experter lyfter din e-handel

E-handeln växer och förändras snabbt. Du som vill skala upp och lyckas behöver mer än bara en webbshop och gedigna planer. Låt Moments experter lyfta din e-handel.

Vår konsulttjänst inom e-handel är ett snabbt, smidigt och enkelt sätt oavsett om du står i startgropen eller behöver utveckla din e-handel. Vi tar dig till nästa nivå vare sig det handlar om marknadsföring, konvertering till kundlojalitet, framtidssäkring eller logistik. Vi stärker dig på en komplex och föränderlig marknad och får fart på din affär.

Våra konsulter är erfarna, affärsdrivna och har ett kundcentrerat mindset som kommer din digitala affärsomställning eller -utveckling till nytta.

Utveckling av din E-handel i tre steg

Vad kan Moment göra här och nu som ger snabb effekt? Här ett exempel i tre steg:

Steg 1. En snabb analys som ger er översyn av företagets kompletta e-handelskedja för att hitta dom största förbättringspotentialerna och flaskhalsarna.

Steg 2. Tillsammans med er gör vi en (om-)prioritering av de olika identifierade förbättringsåtgärderna baserad på parametrarna ”affärspåverkan” och ”sannolikhet för snabb framgång på kort sikt” och ”nästa kvartal”. Idag är det svårt att blicka mer än så.

Steg 3. Vi genomför tillsammans de högst prioriterade förbättringsåtgärderna i olika snabba små insatser.

Kontakta

Zoran Stojcevski
0733-574 578
zoran.stojcevski@moment.se

Intresserad?