TJÄNSTER.

Projektledare

Projektledare med mod, passion och enkelhet

Med affärsmässiga projektledare präglade av mod, passion och enkelhet ser vi till att dina projekt genomförs snabbt, smidigt och med hög kvalitet.

Vi får ofta höra att våra konsulter inom projektledning är affärsmässiga och pragmatiska snarare än akademiska. Det är vi stolta över. De har självklart stenkoll på formell struktur och metoder inom projektledning, men det som utmärker Moments projektledare är att de bara ser detta som hygienfaktorer. De har utöver detta förmågan att hela tiden få med sig alla intressenter, kommunicera och inspirera utan att någonsin tappa fokus på affärsnyttan.

Våra ledare har integritet, står upp för sitt projekt och löser proaktivt eventuella personkonflikter. Som externa konsulter har de inga bindningar till er organisation och kan fokusera fullt ut på projektledningen och vad som är bäst för projektet. De har en välfylld verktygslåda inom projektledning och stor förmåga att anpassa sitt ledarskap till organisationens behov.

Projektledare med passion

Våra konsulter har ett öga på projektverksamheten i stort och ger gärna förbättringsförslag för hela organisationen. Många kunder uppskattar att på så sätt ta del av hela Moments erfarenhet från många olika branscher. Det kan till exempel handla om bättre samarbete mellan styrgrupp och projektledare eller hur man lyckas med effekthemtagning och nyttorealisering.

Våra konsulter kommer med ovanligt stor passion för er verksamhet se till att ni når era mål. De har hela Moments samlade projekterfarenhet i ryggen och får ständigt användbar input från sina seniora kollegor.

Har ni akut behov ger vi er inom 48 timmar ett CV på en projektledare med lämplig bakgrund.

Kontakta

Zoran Stojcevski
0733-574 578
zoran.stojcevski@moment.se

Skicka mail till oss