TJÄNSTER.

Förändringsledare

Förändringsledare som ger snabb och bestående effekt

Riktig förändring åstadkommer du genom nya beteenden och ändrade kulturer. Med hjälp av Moments erfarna och skickliga förändringsledare får du snabb och bestående effekt.

Det var länge sen snabb förändring kunde åstadkommas genom att ”implementera ett beslut som ledningen tagit”. Framgångsrik och snabb förvandling kräver förstklassiga förändringsledare, som inte nöjer sig med att efterlämna instruktioner i form av en Powerpoint. Vi genomför förändringen!

Det handlar om att acceptera att kraftfull förändring, nya beteenden och ändrade kulturer åstadkoms av människorna i organisationen när de förstått anledningen till förflyttningen och aktivt bjudits in att skapa den.

Förändringsledare för både organisation och ledningsgrupp

Vi älskar att göra våra kunder snabbare med hjälp av förändring. Självklart har vi en välfylld verktygslåda för förändringsledning, från till exempel Prosci och ADKAR, men det är mod, passion och enkelhet som är allra viktigast för oss. Och apropå enkelhet: med människorna i organisationen avser vi även ledningsgruppen – som är med på hela förändringsresan, ända in i mål.

Kontakta

Zoran Stojcevski
0733-574 578
zoran.stojcevski@moment.se

Intresserad?