BLOGG.

Flytande engelska med hjälp av AI

AI lär barn flytande engelska

En svensk startup som lär vietnamesiska barn att prata flytande engelska med hjälp av AI. I det här avsnittet gästas vi av Astrid Educations Linnéa Lindberg, som ger en inblick i ett av våra mest spännande startups i dag.

Linnéa Lindberg

Att kunna engelska är en viktig förutsättning för att främja ett globalt medborgarskap och idag är det inte en självklarhet att ha tillgång till bra engelska utbildning runtom i hela världen. Astrid Education har tagit fram en produkt som med hjälp av AI anpassar sig till användarens färdigheter för att lära ut engelska med självförtroende.

På kort tid har ett passionerat gäng på Astrid tagit fram och lanserat sin produkt. Linnéa Lindberg, som är Marketing and Growth Manager, berättar hur deras nylanserade produkt utvecklats med hjälp av bland annat kundcentrering, datadriven utveckling och gamification.

– Vi har ett team som brinner för det här, förklarar Linnéa, vi är snabbrörliga och håller det enkelt genom att fokusera på en sak – att få till ett bra uttal på engelskan.

Moment meetings podcast

Klicka på poddikonen ovan för att se samtliga tidigare avsnitt. Vi finns även i bland annat följande poddkanaler:

Listen on Spotify

Listen on Apple Podcasts

Listen on Stitcher

FAKTA. Podcasten Moment meetings

Podcasten Moment meetings startade i mars 2020. Redaktionen består av Jenny Wikström, Helene Ljungh och Tommy Bäckman och har hittills belyst ämnen som krishantering, beslutsfattande, granskning, design thinking, återhämtning, gamification och kundcentrerad supply chain. Vi håller till på Clarion Hotel Sign vid Norra Bantorget i Stockholm.