VÅRT LAG.

Jonas Ekberg

Konsultchef och senior partner

Jonas Ekberg är en mycket erfaren ledare som är kvalificerad att ta de flesta tänkbara ledaruppdrag. Jonas levererar i roller som projektledare, programledare, interimschef och seniorkonsult.

Kunderna beskriver honom som mycket drivande, men med en ödmjuk och lyssnande stil och en väl utvecklad social förmåga. Han kombinerar ett övergripande, långsiktigt och metodiskt arbetssätt med att vara utpräglat operativ och konkret i sina handlingar. Det gör att han alltid förmår skapa en god atmosfär och ett utmärkt resultat.

Han har stor vana av operativ projektledning och uppbyggnad av projektkontor som skapar verklig nytta.
Han har en också bred erfarenhet av försäljning, marknadsföring, företagsstrategier och personalfrågor tack vare sina chefsroller i både stora och små organisationer.

Han har arbetat inom telekommunikation, offentlig verksamhet, resor, bank & finans och andra tjänsteproducerande verksamheter.

Ett exempel på projekt där Jonas breda kompetens sattes på prov var utvecklingen av första versionen av 1177 Vårdguiden. Jonas blev nominerad till Årets projektledare för denna insats.

Jonas startade upp Moments nätverk för projektkontorschefer och faciliterade under flera års tid totalt 40-50 PMO-chefer.

Av Jonas Ekberg

Sverige långt efter på AI
Spotlight – erfarenhetsutbyte och coachning kollegor emellan

Om Jonas

Podcast: Beslutsfattande
AI i fokus under välbesökt Moment-seminarium

Kontakta Jonas

 

0733-574 571