AI - men hur?

Vår AI-serie med fristående seminarier fortsätter 22 november med ”AI – men hur?” Insikter, tips, case och erfarenheter gör att du kan gå från ord till handling!

Alla pratar AI. Alla förstår att det kommer att påverka. Alla vet att det är teknikutveckling. Men vet alla att artificiell intelligens innebär förändringsarbete i stora mått?  Vad krävs av ledarskapet för att få teknikresan och förändringsresan att lyckas?

På detta seminarium kommer du få kunskap och insikter om:

– AI-läget just nu. I Sverige, i vår omvärld
– Teknik- och förändringsresan, så kan den se ut
– Ta del av verkliga case och deras erfarenheter
– Handfasta tips på hur du går från tanke till handling

På scen har vi:

Göran Lindsjö
Göran Lindsjö, internationell AI-rådgivare bosatt i USA som har startat och drivit flera företag inom AI. Han har arbetat i ledande roller, ofta med stora förändringsprojekt, inom både näringsliv och offentlig verksamhet.

Martin Börjesson
Martin Börjesson, tidigare CIO på DSB och Executive Partner på Gartner. Sedan 2,5 år partner i 2021.AI, ett danskt bolag med kontor i sex länder och som på tre år gått till 90 medarbetare. Martin jobbar i första hand med att utveckla affärsmöjligheter tillsammans ledningar och styrelser.

Martina Åkerlund
Martina Åkerlund, Marknadschef, Marginalen Bank, med lång erfarenhet av transformations- och förändringsledning. Hon har tagit det agila arbetssättet från projektkontor och IT till att omfatta hela bankens verksamhet samt drivit bankens organisationsprojekt där man satt upp en kundorienterad organisation med utrymme för innovation och AI.

Anna Hansson
Anna Hansson, Digital Process Analytiker, Marginalen Bank, har i många år varit delaktig i Marginalens processförbättringsarbete och leder sedan 2018 företagets arbete med automatisering. ”Vi har lagt grunden för ett mer digitaliserat sätt att jobba där robotar sköter manuella processer och vi bättre kan fokusera på kunden.”

Det blir ett innehållsrikt seminarium för dig som vill dra nytta av AI på riktigt men inte riktigt vet hur du kommer igång.

Om seminariet AI – men hur?

Datum: Fredag 22 november 2019
Tid: 08.00-09.15. Frukost serveras från 07.30
Plats: Clarion Sign Hotel, Norra Bantorget, Stockholm
Övriga information: Seminariet är kostnadsfritt.
Vid eventuella frågor, kontakta Tommy Bäckman, 076-109 80 45 eller tommy.backman@moment.se

Det här frukostseminariet ingår i vår satsning på Moment meetings – en arena för kunskap och inspiration som gör Sverige snabbare. Du hittar alla våra arrangemang här.