BLOGG.

Podcast: Agil transformation

Avsnitt 11: Agil transformation

Hur lyckas man med sin agila transformation. Vad är skillnaden mellan ”being agile” och ”doing agile”? Programledare Jenny Wikström bjuder på en intressant diskussion med två gäster och experter i ämnet.

Agila transformationer är ett kärnämne i Moments verksamhet. Inom just detta område hjälper vi många kunder att bli snabbare.

Programledare Jenny Wikström har bjudit in två av våra mest erfarna konsulter: Göran Westblom finns med i studion på Clarion Sign Hotel och Per Neding bjuder på klokheter via telefon från Spanien. Tillsammans berättar de om vad som är viktigt för att lyckas i sin agila transformation, hur man kommer igång på bästa sätt och vad skilladen är mellan ”being agile” och ”doing agile”.

– Som alltid så lyfts kundcentrering som en avgörande del för att lyckas med sin agila transformation, betonar Jenny, men det som många glömmer är att medarbetarcentrering är minst lika viktigt.

FAKTA. Podcasten Moment meetings

Podcasten Moment meetings startade i mars 2020. Redaktionen består av Jenny Wikström, Helene Ljungh och Tommy Bäckman och har hittills belyst ämnen som krishantering, beslutsfattande, granskning, design thinking, återhämtning, gamification och kundcentrerad supply chain. Vi håller till på Clarion Hotel Sign vid Norra Bantorget i Stockholm.