TJÄNSTER.

Agila ledare

Agila ledare med fokus på snabbhet och enkelhet.

När ni bygger eller utvecklar er agila organisation ser vi till att ni hittar en skräddarsydd modell för att även säkra affärsnyttan. Dessutom hjälper vi er med pragmatiska och passionerade agila ledare i alla roller.

Det finns många agila metoder, arbetssätt och verktyg att förhålla sig till: Scrum, Kanban, SAFe, Lean, Devops med flera. Oavsett inriktning och omfattning hjälper vi dig att implementera och utveckla din agila transformation utan att tappa snabbhet eller krångla till det.

Engagemang och tillit som ger affärsnytta

Våra ledare har ett starkt fokus på människan och gruppen, och har en passion för ledarskapet. Tillit och engagemang är både förutsättningar och effekter i deras utförande. De är affärsmässiga och pragmatiska och inte agila fundamentalister. Det innebär att vi kan hjälpa er med att skräddarsy en lösning som passar just er snarare än tvinga in organisationen i ett generellt ramverk. Varje unik situation och miljö kräver sin version av verktyg och strategi för att uppnå maximal affärsnytta genom bland annat optimala värdeströmmar.

Agila ledare med fokus på snabbhet och enkelhet

Antingen tar vi ett helhetsansvar för att säkra affärsnyttan eller så hjälper vi er i roller som scrum masters, enterprise agile coach, release train engineers, product owners, agile project/program managers med mera.

Många konsultbolag har agila ledare certifierade på längden och bredden för alla roller. Det har vi också. Det som gör Moments agila ledare unika är deras fokus på snabbhet och enkelhet genom hela organisationen vilket ofta kräver nära samarbete med ledningen och en pragmatisk inställning till metoder och modeller.

Kontakta

Zoran Stojcevski
0733-574 578
zoran.stojcevski@moment.se

Skicka mail till oss