Välkommen, Jenny Wikström!

Jenny Wikström

 

Idag hälsar vi Jenny Wikström välkommen som ny konsult på Moment, redo att pumpa ut mod, passion och enkelhet på nya spelplaner.

– Jag drivs av min nyfikenhet och älskar att få ta mig an nya utmaningar. Jag engagerar mig alltid helhjärtat och vill tillsammans med ett team skapa förändringar. Jag försöker alltid att se till helheten och tycker det är viktigt att våga göra tydliga prioriteringar mellan olika aktiviteter.

Det där var svaret på frågan hur hon skulle sälja in sig själv som ledarkonsult. Troligtvis är det också vinnande egenskaper när det kommer till ett av hennes intressen – att spela brädspel. Jenny ingår i ett gäng som gärna umgås över något av de 150-200 brädspel de har tillgång till.

Karriärspelet började i Linköping, där hon pluggade industriell ekonomi.

– Jag har alltid haft ett intresse för ledarskap och under ett sabbatsår arbetade jag heltid som projektledare för LARM (LinTeks Arbetsmarknadsdagar). Därefter har jag gått ett treårigt traineeprogram på ett större konsultbolag och då fick jag fortsätta utveckla mitt ledarskap genom uppdrag inom projektledning, produktutveckling och verksamhetsutveckling.

Nu byter hon spelplan, från ett större konsultbolag till ett lite mindre i tillväxt. Hur hamnade hon på den eftertraktade Moment-rutan?

– Människorna och ledarskapsfokuset! Jag ville prova ett mindre konsultbolag och efter att ha träffat flertalet momentare kändes det självklart att jag ville börja här. Jag ser fram emot att både arbeta och utvecklas tillsammans med dessa fantastiskt trevliga och kompetenta människorna. Moments syn på ledarskap och även värdeorden mod, passion och enkelhet går i linje med hur jag gärna jobbar.

Den försvunna diamanten har hittats!

Text: Tommy Bäckman

 

Läs även:
Jenny Wikström på LindkedIn
Våra konsulter