BLOGG.

Välkommen, Anders Borghäll

Moment förstärker

En viktig del i att leda transformationer handlar om att få det nya att fungera och användas. Anders Borghäll förstärker Moments laguppställning av skickliga konsulter och drivs just av att skapa värde och funktionalitet i sina leveranser.

Intresset för Moments konsulter är oerhört stort och lär öka ytterliga med Anders Borghäll i laguppställningen. Anders har sedan 1996 verkat inom olika ledarskapsroller både genom linjechefsroller och som konsult. Han har stor erfarenhet inom områden som bland andra supply chain, verksamhetsutveckling, governance, förändringsledning och portföljledning. Eller som han själv summerar det:

Kort och gott inom sådant som går ut på att få ut det mesta i en organisation.

– Min passion är att lyckas hela vägen – att skapa förutsättningar, att genomföra och inte minst att få den förändring som görs att fungera och användas. Jag tycker helt enkelt om att jobba med de svårare frågorna hos företag.

”Min passion är att lyckas hela vägen – att skapa förutsättningar, att genomföra och inte minst att få den förändring som görs att fungera och användas

Med ett stort fokus på genomförandet var det logiskt att falla för och ta steget över till Moment.

– Moment har ambitionen att på riktigt skapa skillnad för kunderna. Det låter klyschigt men det finns något extra här, något som blivit uppenbart när vi fört en dialog. Det stämmer så bra in på min egen passion att lyckas och skapa förändring. Dessutom finns det andra saker som lockar: Moment satsar framåt, erbjuder ett partnerskap som innebär att man är mer än bara en anställd och min uppfattning är att det är ett stort engagemang för bolaget bland alla mina nya kollegor.

Struktur och engagemang är två viktiga framgångsfaktorer för Anders.

– Jag tar mig gärna an tuffa uppgifter, genom enkelhet och mod skapar vi ordning och teamkänsla. Genom min facetterade bakgrund har jag stor insikt i hur förändringar påverkar affärslandskapet och kan därför lyfta på gamla sanningar. Det får teamet att driva i värderiktningen som gör det hela så mycket roligare och mer framgångsrikt. För det spelar ju ingen roll om vi har det flashigaste systemen eller de mest skinande sliden, om ingen arbetar med dem…

Att leva passionerat och driva på i svåra utmaningar är bra egenskaper även för en av Anders stora privata passioner – bergsklättring. Nu ska han även hjälpa Moments kunder att nå hela vägen upp.