TJÄNSTER.

Nätverk för PMO-chefer

Nätverk för PMO-chefer som vill växa i sin roll

Välkommen till Sveriges största nätverk för PMO-chefer. Här får du inspiration, kunskap och självförtroende att utveckla både dig och din organisation.

Rollen som projektkontorschef kan vara både utmanande och lite ensam. Men i sällskap av andra PMO-chefer från många av landets största företag får du konkreta tips och råd från andra som förstår din roll och som står inför liknande utmaningar. En utmärkt miljö för dig som vill växa i rollen som PMO-chef.

Vi erbjuder passionerade, kreativa och nytänkande diskussioner kring strategier, portföljstyrning, transformation, effektivisering, agilt, modeller och andra aktuella teman och brännande frågeställningar från våra medlemmar.

Verktygslåda för PMO-chefer

Nätverket blir som en ny verktygslåda för dig i din roll. Nya perspektiv och lärdomar hjälper dig att få med ledningen fullt ut på en förändringsresa, skapa en ökad arbetsglädje eller bli snabbare.

Vi är ett ambitiöst nätverk där de väl förberedda träffarna, två heldagar och två halvdagar varje år, sker på dagtid då energinivån är som högst. Vi bjuder in externa talare som är experter inom sina områden. Träffarna håller vi ofta ute hos någon av våra medlemmar, ett miljöombyte som maximerar erfarenhetsutbytet.

Moment har lång erfarenhet av att införa och effektivisera projektkontor och är därför en naturlig facilitator. Gå med och bli en av Sveriges mest framgångsrika PMO-chefer du också!

FAKTA. Moments nätverk för projektkontorschefer

Nätverket startade 2013.

Vi träffas fyra gånger per år, två heldagar och två halvdagar.

Priset är 22 500 kr (exkl moms) per deltagare och år.

Facilitatorer är Moments Helene Ljungh (helene.ljungh@moment.se, 072-452 76 99).

Kontakta

Zoran Stojcevski
0733-574 578
zoran.stojcevski@moment.se

Helene Ljungh
0724-527 699
helene.ljungh@moment.se

Skicka mail till oss