TJÄNSTER.

Nätverk för
PMO-chefer

Träffa Sveriges vassaste PMO-chefer, få insikter, bli snabbare och inspireras

Välkommen till Sveriges största nätverk för PMO-chefer. Här får du inspiration, kunskap och självförtroende att utveckla både dig och din organisation.

Rollen som projektkontorschef kan vara både utmanande och lite ensam. Men i sällskap av andra PMO-chefer från många av landets största företag får du konkreta tips och råd från andra som förstår din roll och som står inför liknande utmaningar. En utmärkt miljö för dig som vill växa i rollen som PMO-chef.

Vi erbjuder passionerade, kreativa och nytänkande diskussioner kring strategier, portföljstyrning, transformation, effektivisering, agilt, modeller och andra aktuella teman och brännande frågeställningar från våra medlemmar.

Verktygslåda för PMO-chefer

Nätverket blir som en ny verktygslåda för dig i din roll. Nya perspektiv och lärdomar hjälper dig att få med ledningen fullt ut på en förändringsresa, skapa en ökad arbetsglädje eller bli snabbare.

Vi är ett ambitiöst nätverk där de väl förberedda träffarna, två heldagar och två halvdagar varje år, sker på dagtid då energinivån är som högst. Vi bjuder in externa talare som är experter inom sina områden. Träffarna håller vi ofta ute hos någon av våra medlemmar, ett miljöombyte som maximerar erfarenhetsutbytet.

Under pandemin har vi anpassat våra träffar till ett digitalt format. Vi träffas nu varje månad och med en lite kortare agenda. Vi hoppas att vi snart kan återgå till träffar ute hos er deltagare.

Moment har lång erfarenhet av att införa och effektivisera projektkontor och är därför en naturlig facilitator. Gå med och bli en av Sveriges mest framgångsrika PMO-chefer du också!

FAKTA. Moments nätverk för projektkontorschefer

Nätverket startade 2013

Vi träffas fyra gånger per år, två heldagar och två halvdagar
(Under pandemin har vi anpassat våra träffar till ett digitalt format. Vi träffas nu varje månad och med en lite kortare agenda. Vi hoppas att vi snart kan återgå till träffar ute hos er deltagare.)

Priset är 22 500 kr (exkl moms) per deltagare och år

Facilitatorer är Jonas Ekberg

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret nedan eller kontakta:

Jonas Ekberg
0733-574 571
jonas.ekberg@moment.se

Skicka mail till oss