BLOGG.

En ny hemsida tar form

Redesign med Live design

Välkommen till Moments nya webbplats. Det är en redesignad hemsida som klarat av de första iterationerna i en Live design-resa där du gärna får vara med och forma resten av äventyret.

För ett tag sedan landade vi i att den hemsida vi hade inte signalerade det vi pratade om. Vi ville hitta ett nytt sätt att prata snabbhet ur våra tre perspektiv: hastighet, riktning och förändringsförmåga. Vi ville att hemsidan skulle andas våra värderingar mod, passion och enkelhet.

Ny hemsida med Live design

Istället för att investera dyrt i en helhetslösning som vi i praktiken skulle tvingas leva med under en lång tid, valde vi att testa oss fram och skapa möjligheter att vara snabbrörliga. Vi hittade ett intressant koncept som heter Live design och en intressant partner i Rickard Frank Studio. Det är med honom vi tagit fram de skisser som resulterade i den här hemsidan.

Ny hemsida med hjälp av live design

Moments Anna Dahlström, Peter Sakar, Lotta Nordmark, Per Neding, Isac Eklund, Erik Sjöberg och Tommy Bäckman på Live design-övning hos Rickard Frank.

I dag (16 juni 2020) har hemsidan fått en ny struktur och ett nytt utseende. Nu fortsätter vi testa och förändra för att skapa en hemsida skräddarsydd för dig och för oss.

Vad tycker du att vi borde utveckla och förbättra? Vad tycker du ser bra ut? Ta gärna chansen att tycka till i formuläret nedan så gör vi förbättringsinsatserna i live-läge.

Mer om live design i vår podcast

Vill du veta mer om designkonceptet rekommenderar jag att du lyssnar på vårt podcastavsnitt Live design och Design thinking där Jenny Wikström pratar med nämnda Rickard Frank.

Text: Tommy Bäckman

Visste du att…

…på den här nya sajten har varje kollega på Moment sin egen profilsida?

Tyck till om vår hemsida