.Projektkontorsnätverk

”Det är oerhört värdefullt att få insyn i andras projektverksamheter. Jag får massor av inspiration och konkreta tips av alla presentationer och diskussioner!”

Joakim StenbackaProjektkontorschef, Com Hem

Nätverk för projektkontorschefer

Sveriges största nätverk för projektkontorschefer ger dig inspiration, kunskap och självförtroende. De fyra träffarna varje år, studiebesöken på olika företag och de engagerande diskussionerna är ovärderliga för dig som vill öka din organisations konkurrenskraft.

Vill du växa i rollen som PMO-chef har du kommit helt rätt. Här får du chansen att diskutera dina utmaningar och idéer med andra PMO-chefer från många av landets största företag och organisationer. Du får konkreta tips och råd från andra som verkligen förstår din roll och står inför liknande utmaningar. Om du på hemmaplan känner dig ensam i din roll kommer du snabbt få en helt annan känsla på nätverksträffarna.

Du får med egna ögon se vad som fungerar i praktiken och blir säkrare i rollen som förändringsledare i din egen organisation. Baserat på andras erfarenheter får du en ny verktygslåda som du kan anpassa till din egen verksamhet. Du blir skickligare på portföljhantering, att ge tydliga översiktsbilder över alla projekt och att argumentera för nya arbetssätt.

De nya perspektiven och lärdomarna hjälper dig även att få med ledningen fullt ut på förändringsresan.

Moment har lång erfarenhet av att införa och effektivisera projektkontor och är därför en naturlig facilitator. Vi ser till att träffarna utgår från högaktuella teman som du och de andra deltagarna efterfrågar. Träffarna är väl förberedda för att maximera erfarenhetsutbytet.

Det här är ett ambitiöst nätverk där träffarna sker på dagtid. Då är energinivån som högst, vilket ger fullt fokus och bränsle till kreativa och nytänkande diskussioner.

Priset är 22 500 kr (exkl moms) per deltagare och år. Du får då även möjlighet att årligen följa med på en studieresa till en stor projektkonferens i Europa.

Nätverket ger dig snabbare kompetensutveckling än du kan hitta någon annanstans. Gå med och bli en av Sveriges mest framgångsrika PMO-chefer du också!

Richard Svahn hittar guldkorn i Moments PMOC-nätverk

Att hamna i FRA:s nät låter som en smått obekväm sits men att nätverka med deras projektkontorschef är en behaglig upplevelse. Vi har intervjuat Richard Svahn, som ingår i Moments nätverk för PMO-chefer.

Läs intervjun

Johanna bjuder in till projektkontoret

Vår främsta källa till inspiration är alltid våra kunder. För att lära oss mer om hur NCCs projektkontor (PMO) fungerar och hur man tillför nytta, gjorde vi ett hembesök hos Johanna Johansson på NCC. Johanna ansvarar för ett av NCCs projektkontor och är även med i Moments PMO-chefsnätverk. Vi fick bland annat veta vilka utmaningar som finns med projektkontor överlag och hur nätverkandet kan hjälpa PMO-chefer att lyckas.

Läs intervjun

Vill du veta mer?

Kontakta Karin von Knorring på karin.vonknorring@moment.se eller Anders Eklund på anders.eklund@moment.se.

Vad kan vi hjälpa dig med?