BLOGG.

Välkommen, Rita Saardi!

Rita Saardi stärker Moment

Efter en utmanande vår och sommar tar vi sikte på en spännande höst. Det går knappast att få ett bättre avstamp än genom att välkomna Rita Saardi till Moments härliga lag.

Om vi på Moment framöver ser lite elegantare ut så finns det en naturlig förklaring till det. Rita har nämligen en bakgrund som modedesigner i självaste Paris. Prisad med Coup de coeur du jury och verksam i modehus, bland andra Nina Ricci.

– Ja, jag kommer ju från en väldigt udda bransch. Jag trivdes både med jobbet och Paris. Men när det var dags för mig att skaffa familj vill jag återvända till Sverige och valde därför att skola om mig och blev säljare – en roll jag också älskar.

Modedesigner och säljare i all ära, rollen framför alla andra är varken eller.

– Jag har två barn och att vara förälder är den häftigaste rollen. Jag inspireras hela tiden av mina barn och det är ju inte så konstigt eftersom barn till skillnad från många vuxna är så förändringsbenägna.

Om man inspireras av förändringsbenägna personer har man definitivt hittat hem på Moment.

Text: Tommy Bäckman