lotta nordmark

 

Moments uppställning av konsulter förstärks med värmländsk energi i form av Lotta Nordmark, en lagspelare som gärna leder.

– Jag är ekonom i grunden och har tidigare erfarenhet från linjeverksamhet som CFO men också som konsultchef. Jag har alltid drivits av ledarspåret från unga år i idrotten och sedermera även i yrkeslivet som chef och i projekt-/programledaruppdrag.

– Jag är mycket målfokuserad och en tydlig lagspelare som vill ha med hela gruppen mot utstakat mål. Tror jag upplevs som ärlig och transparent och ser människan.

Hur lyckades vi få dig som kollega?

– Jag blev tipsad om Moment av en person som kände bolaget och blev väldigt attraherad av den enkelhet och rakhet som alla jag mött hittills i bolaget står för.

– Jag kan verkligen skriva under på Moments värdeord, mod, passion och enkelhet, och ser fram emot att börja arbeta med alla kompetenta medarbetare.

Vad skulle du vilja fördjupa dig i mest, just nu?

– Jag tycker att konsultlivet är fantastiskt kul. Där får jag möjlighet att lära mig om nya branscher och bolag och dess komplexitet. Vill gärna fortsätta hjälpa våra kunder i deras digitaliseringsresa.

Text: Tommy Bäckman

 

Läs även:
Lotta Nordmark på LindkedIn
Våra konsulter