Välkommen, Linda Klamer!

Linda Klamer

 

Som vi har väntat på Linda Klamer! Så till den grad att vi lyckades starta vårt samarbete några veckor före utsatt tid och därför hälsar henne välkommen när hon redan sadlat om och tagit sig över första hindret.

Linda är en hästbiten ledare som trivs i snabbrörliga miljöer och redan hunnit med att praktisera mod, passion och enkelhet på hinderbanan.

– Med mig i bagaget har jag flera olika yrken och ledaruppdrag som har hjälp mig att stärka de egenskaper som gör mig till en bra ledare. Mina tidigare kollegor skulle beskriva mig som en kommunikativ person som är duktig på att strukturera upp föränderliga miljöer.

Hur kom du på att satsa på ledaruppdrag?

– Jag har en bakgrund inom ridsporten och där fick jag som ung tonåring prova på att vara ledare i olika sammanhang. Jag trivdes verkligen i den rollen! Jag har läst Kognitionsvetenskap i Linköping och har efter examen arbetat på ett större konsultbolag där jag fick möjligheten att testa på flera olika delar av IT-branschen.

Varför blev det Moment?

– På ett tidigare uppdrag hade jag förmånen att jobba tillsammans med Magnus Björkdahl, senior partner på Moment, som ett tag efter avslutat uppdrag kontaktade mig och berättade om Moment. Efter att jag fått höra mer om företaget och fått träffa fler momentare var det självklart för mig att det här var en arbetsplats för mig; ett bolag med framåtanda som erbjuder en miljö att ständigt utmanas och utvecklas i.

Text: Tommy Bäckman

 

Läs även:
Linda Klamer på LindkedIn
Våra konsulter