Välkommen, Isac Ekberg!

Isac Ekberg

Vi rivstartar sensommaren med att hälsa vår senaste förstärkning Isac Ekberg välkommen till Moment.

Isac studerade till civilingenjör i Linköping och har sedan dess arbete några år på ett annat lite större konsultbolag i Stockholm.

– Efter att ha utfört några olika uppdrag i varierande branscher, roller och sammanhang insåg jag att den gemensamma nämnaren när jag verkligen trivts, var just då jag fick öva min förmåga till ledarskap.

Varför blev det Moment?

– Under ett uppdrag ute hos kund fick jag jobba med några momentare, då fick jag upp ögonen för bolaget och nyfikenheten väcktes. Allt eftersom tiden gick skapade jag mig en bild av Moment: där kärnan i bolaget svarade klockrent mot det jag vill utvecklas inom, där det råder en öppen och utvecklande kultur och såklart där det finns grymma kollegor att inspireras av.

Vad gör dig till en bra ledare?

– Frågar du mina tidigare kollegor så är mina starkaste kort framförallt att skapa tydlighet och inge lugn, speciellt när det blir lite stormigare än vad man hoppats på. Sen hjälper det alltid att försöka vara lite kvicktänkt, det blir man enklast genom att planera om många gånger.

Text: Tommy Bäckman

 

Läs även:
Isac på LinkedIn
Moments konsulter