VÅRT LAG.

Zoran Stojcevski

Säljchef och senior partner

Zoran Stojcevski är senior partner på Moment, där vi gör Sverige snabbare genom ett ledarskap präglat av mod, passion och enkelhet.

Det jag ofta får höra när jag får chansen att berätta min story är att jag hunnit/gjort väldigt mycket. Såväl yrkesmässigt som privat. Är i grunden passionerad, nyfiken, lösningsorienterad ledare och orädd att prova nya vägar. Dessa egenskaper innebär mycket energi, framåtanda, fokus på resultat och leder till att jag får rätt saker gjort.

Transformation har alltid varit en del av mitt liv och medför stor erfarenhet att hantera, och att lära av, såväl framgång som motgång. Det har byggt mina främsta styrkor som person – att bygga relation, snabbt förstå behov och skapa förtroende med en tydlig väg framåt med stor passion.

De senaste åren har jag haft roller inom försäljning, marknadsföring, ledningsarbete och partner som inneburit helhetsansvar för att skapa tillväxt. Mitt arbete är enormt givande och ger mig massor av energi.

En förmån jag haft i arbetslivet är att ha fått arbeta med företagsledningar som givit mig ovärderliga insikter kring vilka tuffa utmaningar olika branscher har, hur de tänker samt vilka utmaningar de står inför.

Vad kan jag hjälpa dig med idag?

Kompetensområden:
# Affärsängel
# Komplex försäljning
# Säljledning
# Marknadsföring
# Affärsplanering
# Förändringsledning
# Verksamhetsutveckling
# Affärsutveckling
# Budgetansvar
# Personalansvar
# Varumärke
# Transformation
# GDPR, DPO
# Scaled Agile
# Ledningsarbete
# Projektledning
# Programledning
# Agil projektledning
# Entrepreneur
# AI
# Ledarskap
# Styrleseuppdrag
# Tillväxt
# Thought leadership

Kontakta Zoran

 

0733-574 578
zoran.stojcevski@moment.se