BLOGG.

Podcast: Krishantering

Avsnitt 1: krishantering

Moment meetings har blivit podcast! I tider då det inte är läge att bjuda in till seminarier har vi snabbt förvandlat vårt seminariekoncept till en podd. Välkommen att lyssna till första avsnittet om krishantering!

Vi på Moment gillar att dela med oss av insikter, inspiration och kunskap. Vi har flera mötesplatser för den här formen av delning, bland annat vår blogg och våra seminarier Moment meetings.

Restriktionerna som kommit i dessa Coronatider innebär att vi får pausa våra seminarier. Men vi lever som vi lär och har snabbt hittat en ny kanal att hitta ut till er. Moment meetings har blivit podd!

Moment-trion Jenny WikströmHelene Ljungh och Tommy Bäckman har bildat redaktion och drivit förändringen, med hela Moment-laget som energiskapande backup och support. Clarion Hotel Sign vid Norra Bantorget har svarat för studion.

– Jag älskar att lyssna på poddar, berättar programledaren och redaktören Jenny. De är lättillgängliga och jag kan inspireras när och var det passar just mig. Jag hoppas att podcasten Moment Meetings ska vara ge inspiration och framförallt förgylla vardagen för många i dessa ovanliga tider.

Torsdag 26 mars är den stora premiärdagen och ytterligare ett avsnitt blir det innan påsk. Därefter är avsikten att hålla ett varannan-veckas-tempo.

I premiäravsnittet har Jenny och Helene bjudit in Tommy Källman för att prata om det aktuella ämnet krishantering, även om just kris snabbt identifieras som en dålig beskrivning.

– Vad det handlar om är att leda i en alternativ situation, säger Tommy i premiäravsnittet.

Välkommen att lyssna till vår podd för att veta mer om vad det handlar om och hur man kan hantera den situation som många nu hamnat i.

Text: Tommy Bäckman

Moment podcast

Jenny Wikström, Helene Ljungh och Tommy Källman under inspelningen av Moments första podd-avsnitt.