Vi behöver tänka om! Att göra saker på samma sätt kan vara ödesdigert om andra gör det på ett bättre sätt. Disruptiv innovation ligger bakom flera av dagens framgångsrikaste organisationer. Välkommen till ett seminarium om hur det går till!

ledarskap i disruptiv innovation-01

Att dra nytta av erfarenheter och använda historiken är inte fel. Men att fastna i dagens sanningar ger knappast tillräcklig avstamp in i framtiden. Spelregler ändras kontinuerligt och du behöver tänka nytt för att hänga med.

– I en tid av accelererande förändring, ökad komplexitet och exponentiell tillväxt har många stora bolagsjättar redan slagits ut i en flod av disruptiv innovation och kreativ förstörelse, säger Moments Zoran Stojcevski. Många bolag förväntas av olika bedömare behöva genomgå en större transformation inom de närmaste åren. Problemet är att majoriteten av alla planerade förändringsinitiativ misslyckas med att nå sina mål. En av dom viktigaste nycklarna ligger i ledarskapet.

Innovativ stadsutvecklare keynote om disruptiv innovation

Karolin ForslingFredag 27 september bjuder vi in till ett frukostseminarium om ledarskap för en disruptiv innovation. Keynote är Karolin Forsling, som bland annat utsetts av UBM Future Cities till en av världens mest innovativa stadsutvecklare.

– Fantasi är viktigare än kunskap. Kunskap kan man kopiera men fantasin är en förmåga man behöver utveckla i den disruptiva världen.

Välkommen till ett frukostseminarium om ledarskap för disruptiv innovation.

Datum: Fredag 27 september 2019
Tid: 08.00-09.00. Frukost serveras från 07.30
Plats: Clarion Sign Hotel, Norra Bantorget, Stockholm
Övrig information: Vi bjuder på god frukost. Seminariet är kostnadsfritt.
Vid eventuella frågor, kontakta Tommy Bäckman, 076-109 80 45 eller tommy.backman@moment.se

Det här frukostseminariet ingår i vår satsning på Moment meetings – en arena för kunskap och inspiration som gör Sverige snabbare. Du hittar alla arrangemang här.