Välkommen till ett inspirerande frukostseminarium där vi ger praktiska tips på hur du använder bland annat färger, bilder, typografi och layout för att lyfta din presentationsteknik och åstadkomma en effektiv kommunikation.

Känns det som att din presentation är för uddlös, för intetsägande eller rent av överarbetad och för jobbig att ta till sig? Känns det som att mottagarna inte tänder till på ditt budskap, trots alla väl valda ord? Eller tänder de till där de inte alls ska göra det?

Vad man skriver är viktigt men hur man visuellt presenterar sina ord och siffror har också stor betydelse. Använder du färger, bilder, typografi, layout och struktur på rätt sätt kan det underlätta att nå fram med ditt budskap. Oavsett om det handlar om en Powerpointpresentation, ett dokument i Word, Excel eller något annat verktyg.

Tips för en effektiv kommunikation

Under frukostseminariet bjuder vi på praktiska tips och råd på hur du snabbt och enkelt kan lyfta din presentationsteknik och åstadkomma en effektiv visuell kommunikation. Vi går bland annat igenom:

  • Bilder
  • Färger
  • Typografi
  • Struktur och layout

Datum: Torsdag 7 september
Tid: Kl 08.00-09.00. Frukost serveras kl 07.30.
Plats: Moment, Wallingatan 20, Stockholm
Övrig information: Seminariet är kostnadsfritt. Vi bjuder på god frukost.
Vid eventuella frågor, kontakta Tommy Bäckman, 076-109 80 45 eller tommy.backman@moment.se

Du hittar fler Moment meetings här.