Seminariet är fullbokat men du kan fylla i anmälan nedan och bli uppskriven på reservlista. Vi kontaktar dig med besked senast dagen innan.

När: Onsdagen 28 september 2016. Frukostmingel från 07.30, seminarium 08.15-09.45.
Var: Stockholmssalen på Scandic Klara, Slöjdgatan 7 i Stockholm.
Målgrupp: Projektkontorschefer, Portfolio Managers och ledningsgrupper. Anmäl dig via formuläret längst ner på sidan.
Övrig information: Vi bjuder på Scandics continental-frukost. Meddela oss om du har några allergier.

Nu får du en unik inblick i hur två stora och välkända företag jobbar med agil och traditionell portföljstyrning! Vilka fördelar och nackdelar finns det? Vilka skillnader i organisation, kultur och utmaningar gör att det ena kan passa bättre än det andra? Hur gör man i praktiken? Går det att kombinera?

Du får 2 skarpa case som svarar på de frågorna och många fler. På scen står Henrik Kniberg (Agile/Lean Coach på Spotify), Stefan Ohlsson (PMO-chef på Swedavia) och Camilla Sjödahl (Momentkonsult och Portfolio Manager på Swedavia)De jobbar med portföljstyrning på helt olika sätt men har samma mål: att göra rätt sak i rätt tid ordning och ge högsta ledningen maximal utdelning på investeringarna.

Henrik Kniberg, Agile/Lean Coach på Spotify kommer bland annat prata om:
• Hur säkrar ledningen i ett expansivt och agilt företag att organisationen gör rätt saker?
• Ta del av Spotify Rhytm, Spotifys modell för att ge transparens på alla nivåer och knyta samman övergripande strategier med teamens dagliga jobb.

Stefan Ohlsson, PMO-chef och Camilla Sjödahl, Portfolio Manager på Swedavia kommer bland annat prata om:
• Swedavia ansvarar för verksamheten på 10 svenska flygplatser. Hur gör Swedavia för att förenkla när portföljen har hundratals projekt och är värd åtskilliga miljarder och vilka är utmaningarna i den förändring som nu görs av portföljstyrningen?
• Hur tar man rätt beslut i en miljö där det krävs gigantiska investeringar inom vitt skilda områden som fastighetsbyggande, säkerhetssystem och nya landingsbanor?

Varmt välkommen! Anmäl dig via formuläret nedan.