Hur ser framtidens projektledning ut? Vilka utmaningar står vi inför och vilka möjligheter väntar runt hörnet? Välkommen till en intressant diskussionskväll om din framtid!

Seminariet är fullbokat men du kan fylla i en intresseanmälan och hamna på revervlista. Vi hör av oss senast dagen före med besked.

Moments partner Thomas Stenbäck, Devinncoo, har gjort en studie kring framtidens projektledning. Den innehåller bland annat en global undersökning riktad emot utvalda projektproffs med syfte ta reda på hur de tror projektledning kommer att se ut år 2026.

Med utgångspunkt från denna undersökning diskuterar vi framtidens projektledning med följande inriktningar:

  • Nya metoder. Ökar eller minskar behovet av ett agilt synsätt eller är det rätt balans mellan traditionell projektledning och ett mer agilt förhållningssätt som gäller?
  • Leverans av värde. Kommer man lägga ökad vikt på kvalitet, på snabbare leverans eller effektivitet. Eller är det andra värden som prioriteras?
  • Organisation och förändring av projektteamens sammansättning. I vilken utsträckning består projektteamet av freelancer, egna företagare respektive anställda? Tar robotar plats? Vilka fördelar och problem uppstår när teamen blir mer globala?
  • Samarbete. Hur utvecklas teamwork, vilka kommunikativa utmaningar står vi inför?
  • Projektledarens nya roll. Vad ska framtidens ledare fokusera på?

Diskussionskvällen arrangeras av Moment, Relation Technology och Devinncoo. Tillsammans med dina synpunkter och frågor ser vi in i kristallkulan för framtidens projektledning.

Datum: Tisdag 4 april
Tid: 17.30-20.00
Plats: Moment, Wallingatan 20, Stockholm
Kontakt: Har du andra frågor eller funderingar. Kontakta Jonas Ekberg, jonas.ekberg@moment.se

Vi bjuder på något att äta och dricka!

Seminariet är fullbokat men du kan fylla i en intresseanmälan och hamna på revervlista. Vi hör av oss senast dagen före med besked.