Bra ledarskap handlar till stora delar om kommunikation. Bra ledarskapskommunikation. Välkommen till ett förlängt frukostseminarium där du får chansen att utveckla dina egenskaper som ledare genom att boosta dina färdigheter i kroppsspråk, mental inställning, röstläge och dialog.

Många kurser i ledarskapets kommunikation handlar om vilken information och vilka ord som ska användas. Det är oerhört viktigt att veta vad man ska säga. Men så kommer den där situationen som inte blir som man tänkt sig, som är obekväm eller då man ska förmedla ett negativt budskap. Då handlar det inte bara om vad man säger utan även om hur man säger det.

Seminariet Boosta din ledarskapskommunikation arrangeras av Moment i samarbete med Kristina Lund på Lund & Höistad Utbildning (se presentation nedan). Med tips och genom praktiska övningar utvecklar du den kommunikativa delen av ditt ledarskap. Vi fördjupar oss i fyra olika områden, som alla påverkar hur du som ledare uppfattas.

  • Kroppsspråk. Ett autentiskt kroppsspråk inger förtroende och gör kommunikationen tydlig.
  • Mental inställning. Din inställning ger dig större möjlighet att påverka utfallet av situationer. Den är en av de faktorer som påverkar hur kommunikation, situationer och möten utvecklas.
  • Röstläge. Det viktigaste är inte alltid vad du säger utan hur. En röst som bottnar i individen skapar förtroende, när rösten stämmer med budskapet skapas trygghet samtidigt som risken för missförstånd minskar.
  • Dialog. Att skapa dialog för att åstadkomma förtroende och goda relationer är nödvändigt i ett modernt ledarskap.

Med diskussioner, övningar (både individuellt och två och två) och uppföljningar, får du prova på olika förhållningssätt som påverkar hur din kommunikation uppfattas av mottagaren. Vi identifierar fallgropar och ger dig konkreta tips på hur du anpassar din kommunikation från fall till fall

Välkommen till Boosta din ledarskapskommunikation

Datum: Onsdag 26 april
Tid: 08.00-10.30. Frukost serveras från 07.30.
Plats: Moment, Wallingatan 20, Stockholm
Pris: 995 kronor (exkl moms).
Övrig information. Vi bjuder på god frukost
Vid eventuella frågor, kontakta Tommy Bäckman, 076-109 80 45 eller tommy.backman@moment.se


 

Kristina Lund

Kristina LundMed en bakgrund som sångerska, musiker och dirigent arbetar hon idag som konsult inom ledarskap, individ- och grupputveckling, mellanmänsklig kommunikation, muntlig framställning, röstteknik samt träning i professionellt agerande både i möten och på scenen.
Kristina har mångårig erfarenhet av arbete med människor både i ledningsgrupper och anställda, från näringsliv och offentlig sektor. Hennes seminarier kännetecknas av humor och värme, inspiration och en stor portion människokännedom.


Om Kristina Lund

”Jag lyssnade på Kristina Lund första gången 1999 och hon har varit vår kanske mest uppskattade gästföreläsare i Moments projektledarnätverk sedan 2001. Om du verkligen vill påverka ditt sätt du kommunicerar via kroppsspråk, tonläge och den energi du förmedlar kan jag varmt rekommendera den här träffen. Du kommer både bli underhållen, skratta flera gånger – och viktigast av allt: du får pröva och öva själv!”

Erik Sjöberg, vd på Moment