Lyckad kväll om projekt och agilt i open space-format

Tisdagens diskussionskväll i open space-format, som arrangerades av Moment och Citerus, blev en lyckad tillställning. Ett 40-tal deltagare bjöds på mat, dryck och intressanta diskussioner.

Kvällens agenda skapades på plats av alla närvarande, som sedan självorganiserade sig i grupper och hann med tre halvtimmespass i tre olika ämnen innan det var dags för summering.

Citerus Håkan Appelgren och Moments Camilla Sjödahl höll i arrangemanget.
– Det viktigaste med den här typen av träffar är ju att deltagarna får ut något av att vara med, att de får lära sig, resonera med andra och knyta kontakter, säger Håkan. Ur vårt perspektiv är vi glada om vi har nöjda kunder och gör världen lite bättre.

Projekt & agilt var huvudtemat och det räckte för att identifiera en rad ämnen att fördjupa sig i:
– Hur fortsätter vi vara agila/innovativa när vi också ska följa regler och standarder?
– All in på agil. Vad menar VD:n?
– Hur behåller man agil verksamhetsutveckling i det operativa?
…med mera.

– Det var en stor spridning på företag och branscher och då är det lyckat när man ändå hittar liknande situationer och utmaningar som leder till bra diskussioner, säger Camilla. Dessutom var open space nytt för mig men definitivt något jag vill fortsätta med.

Reaktionerna på den trevliga form av lärande som kvällen erbjöd var positiv och det lägger grunden för en fortsättning. Håll utkik efter nästa inbjudan!

För ytterligare information om open space-formatet, läs här.

Projekt och agilt

 

Projekt och agilt

 

Projekt och agilt

 

Projekt och agilt

 

Projekt och agilt

 

Projekt och agilt

 

Projekt och agilt