Fullsatt seminarium om disruptiv innovation

Moment meeting: Disruptiv innovation

Fredagens (27/9) frukostseminarium om ledarskap för disruptiv innovation lockade 140 deltagare, fullsatt sånär som på några sista-minuten-förhinder. Vi som var på plats fick åtnjuta en energifull keynote i form av innovationsprisade Karolin Forsling, som angrep gammalt tänkande ur en rad olika perspektiv och lyfte fram vikten av att våga använda sin fantasi.

– Vilken härlig föreläsning, säger Moments Zoran Stojcevski, som också fick några minuter på scen. Många företag envisas med att finslipa det de redan gör när de i själva verket behöver utmana sig själva rejält. Alla behöver tänka nytt, tänka utanför boxen, utmana gamla sanningar. Där kommer ledarskapet in, att skapa förutsättningarna som krävs för att bli innovativ på riktigt. Att hon lyfte fram fantasin älskar jag. Det är mitt nya ledord!

Verklig disruptiv innovation

– Mycket inspirerande morgon med Karolins många egenupplevda exempel, säger Moments nyaste konsult Lotta Nordmark. Inte minst gällande kunskapsöverföring och ifrågasättande av invanda mönster. Det visar på verklig disruptiv innovation.

Eller som en föräldraledig deltagare betygsatte seminariet:

– Nu vill man ju bara tillbaka till jobbet och ta tag i saker!

Vi tackar alla som var på plats och bidrog till en härlig fredagsmorgon med sina frågor under seminariet, de många kommentarerna vi fick efteråt eller med sin blotta närvaro.

Nytt seminarium 22 november

Vi på Moment laddar för och bjuder in till nytt seminarium fredag den 22 november, då med titeln AI – men hur? och med fyra talare på scen. Läs mer och anmäl dig här!

Välkomna!

Moment meeting: Disruptiv innovation

Moment meeting: Disruptiv innovation

Moment meeting: Disruptiv innovation