SIDA.

Bli underkonsult

Moments satsning på underkonsulter gör att vi kan hålla en hög leveranskapacitet till våra kunder. Den innebär också att vi har tillgång till smalare spetskompetens till mer ovanliga förfrågningar.

Att vara underkonsult hos Moment passar extra bra för dig som driver eget bolag, men som vill utvidga ditt nätverk och få riktigt spännande uppdrag. Som en del av vårt nätverk har du stor chans att vara med i utvecklande och utmanande projekt. Du kan fokusera på dina uppdrag och överlåta säljarbetet till oss.

Vi ställer samma höga krav på våra underkonsulter som på våra anställda. Du ska vara kommunikativ, resultatorienterad och ha förmågan att sprida entusiasm till andra. Du bör ha en högskoleutbildning och flera års erfarenhet av de roller du vill ha. Det är också meriterande om du är certifierad enligt PMI eller IPMA.

Just nu är vi extra intresserade av dig som har erfarenhet av:

– Dagligvaruhandel
– Digitala transformationsprojekt

”Som underkonsult får jag fokusera på det jag är riktigt bra på. Moment finns närmare mig och närmare sina kunder än jag är van vid sen tidigare. Det ger mig bättre coachning och utmanande uppdrag.”

Fredrik Petersson
Underkonsult

Har du frågor…

…eller funderingar får du gärna kontakta vår konsultchef Jonas Ekberg, 0733-574 571 eller jonas.ekberg@moment.se.

Vill du veta hur det är att jobba hos oss

Läs vår guide Att jobba på Moment