.Projektledning

projektledning

”Det är världsklass på alla hittills kontrakterade projektledningskonsulter. Förutom goda projektledare är de affärsorienterade. De kan tolka avtal och agera i affärsdiskussioner tillsammans med oss.”

Nils BlomgrenManager, Professional Services, Advania

Projektledning av ditt viktigaste projekt

Låter ni oss sköta er projektledning får ni inspirerande förändringsledare och skickliga kommunikatörer som vågar utmana etablerade arbetssätt. Våra projektledare älskar att ta sig an stora utmaningar. Har ni akut behov ger vi er inom 48 timmar ett CV på en projektledare med lämplig bakgrund.

Vi får ofta höra att våra konsulter inom projektledning är affärsmässiga och pragmatiska snarare än akademiska. Det är vi stolta över. De har självklart stenkoll på formell struktur och metoder inom projektledning, men det som utmärker Moments projektledare är att de bara ser detta som hygienfaktorer. De har utöver detta förmågan att hela tiden få med sig alla intressenter, kommunicera och inspirera utan att någonsin tappa fokus på affärsnyttan.

Projektledning med integritet

Våra projektledare har integritet, står upp för sitt projekt och löser proaktivt eventuella personkonflikter. Som externa konsulter har de inga bindningar till er organisation och kan fokusera fullt ut på projektledningen och vad som är bäst för projektet. De har en välfylld verktygslåda inom projektledning och stor förmåga att anpassa sitt ledarskap till organisationens behov.

Våra konsulter har ett öga på projektverksamheten i stort och ger gärna förbättringsförslag för hela organisationen. Många kunder uppskattar att på så sätt ta del av hela Moments erfarenhet från många olika branscher. Det kan till exempel handla om bättre samarbete mellan styrgrupp och projektledare eller hur man lyckas med effekthemtagning och nyttorealisering.

Passion för er verksamhet

Våra konsulter kommer med ovanligt stor passion för er verksamhet se till att ni når era mål. De har hela Moments samlade projekterfarenhet i ryggen och får ständigt användbar input från sina seniora kollegor.

Vi fokuserar enbart på projektledning och fokusering skapar resultat. Vill ni lägga i nästa växel?

Intresserad?

 

Läs mer

» Om Moments tjänster
» Nyfiken på varför Moments projektledare sticker ut? Lär känna våra konsultera via deras video-CV:n.

Vad kan vi hjälpa dig med?