Tommy Källman

Tommy Källman är en inspirerande ledare med stor erfarenhet av förändrings- och projektledning inom kommunal och privat sektor.

”Tommy är en naturkraft, en obotlig optimist och problemlösare i alla situationer. Tommy knäar aldrig under press, han växlar upp, entusiasmerar människorna omkring honom och samlar alla för att fokusera på uppgiften och att lösa eventuella problem.”

Citatet kommer från en som tidigare haft Tommy som ledare, inte från kollegorna på Moment – även om vi är lika stolta.

Till dessa personliga egenskaper ska läggas decenniers erfarenhet av stora projekt och IT-chefsroller i många branscher inom privat och offentlig sektor.

Behöver ni konsolidera två eller flera företag? Tommys omfattande erfarenhet av IT i allmänhet, infrastruktur i synnerhet och mängder av ERP-plattformar gör honom till ett ovärderligt stöd som coach, eller helt enkelt den som får jobbet gjort.

Tommy är konsult för att han gillar förändring, att hela tiden lära sig – och att dela med sig av sina kunskaper. Senaste åren har det handlar mycket om masterdata, IoT och satsningar på öppen data och medborgartjänster för kommuner.

Mer om Tommy