Linda lägger stor vikt vid samsyn och engagemang i sitt ledarskap och får grupper att arbeta målfokuserat och ta ansvar för sitt resultat. Hon har bred kunskap inom IT och kognitionsvetenskap. Dessutom har hon erfarenhet av att jobba agilt med Scrum som grund.

I sin tidigare roll som projektledare på EVRY jobbade hon med ett flertal kunder med att anpassa deras verksamheter enligt GDPR. Arbetet innefattade bland annat att hålla workshops med ledningsgrupper, presentera strategier, utbilda och hålla föredrag. I tidigare uppdrag har Linda även arbetat med Robotics Process Automation (RPA), både som business analyst och utvecklare. Senast utvärderade hon ett systems lämplighet för RPA, där hon tillsammans med verksamheten valde ut och analyserade två processer som hon sedan automatiserade.

Hennes arbetssätt genomsyras av engagemang där hon alltid gör sitt bästa för att sätta sig in i användarens perspektiv med målet att leverera kvalitativa lösningar. Linda är med sin bakgrund inom ridsporten en driven person med ett öga för detaljer som vill utvecklas ännu mer i sin roll som ledare. Utöver detta är Linda en mycket omtyckt kollega som bidrar till en positiv stämning.

Mer om Linda