VÅRT LAG.

Jakob Borgström

Konsult och partner

Jakob Borgström har två stora talanger som gör honom till en framgångsrik förändringsledare. Den första är hans förmåga att visualisera målet i en komplex transformation. Den andra är att bygga team där mångfald och kulturella skillnader blir en styrka. Med ett tydligt mål och ett motiverat team kan man uppnå vad som helst enligt Jakob.

Han har erfarenhet av både snabbväxande startups och mogna bolag som IBM och Nordea. Flera gånger har han skapat leveransinriktade organisationer som fokuserar på nyckelkunderna – mitt i kris och neddragning. Han har också byggt upp en utvecklingsavdelning från scratch till 35 personer. Med många års projektledningserfarenhet har han särskilt god förståelse för vad som behövs för att balansera nyutveckling och linjens ansvar över tid.

Jakob är pragmatisk, noggrann och har ett stort driv. Allra bäst trivs han vid en whiteboard när han får rita upp de stora penseldragen och skapa engagemang för nästa utmanande uppgift och sedan leda gruppen i att slutföra den.

Av Jakob Borgström

Leverantörsstyrning viktigt? På riktigt?

Med Jakob

Podcast: Granskning

Kontakta Jakob

070-760 12 99
jakob.borgstrom@moment.se