TJÄNSTER.

Mentor

Mentorskap som får dig att växa i din yrkesroll

Har du en utmanande roll? Vill du utvecklas och lära dig genom att pröva själv men samtidigt leverera med kvalitet här och nu? Moment erbjuder dig en erfaren mentor som älskar att dela med sig av sina erfarenheter. Självklart kan ni träffas digitalt om du vill!

Vi erbjuder mentorskap för både oerfarna och erfarna ledare. Med konkreta råd, granskningar och regelbundna avstämningar ökar vår mentor adeptens chanser att lyckas.

Mentor för både erfaren och oerfaren

Är du oerfaren får du användbara tips och utbildning i hur du ska lyckas i din nuvarande roll. Det allra bästa sättet för att växa är givetvis att du själv får pröva dig fram. Men med mentorns stöd slipper du göra de där kostsamma nybörjarmisstagen och får kompetensutveckling som gynnar dig på längre sikt.

Är du mer erfaren handlar mentorskapet mer om att få ett aktivt bollplank att pröva nya idéer med. Här handlar frågeställningarna oftare om intressentanalys, kommunikation och hantering av politiskt känsliga frågor än om praktiska frågor som metodik och planering.

Mentor som får dig att växa

Oavsett hur lång erfarenhet du har växer ditt självförtroende samtidigt som du får med dig kunskaper som direkt förändrar din vardag.

Din organisation avlastas av att ge dig handledning och stöd från ledarproffs utifrån. Den blir dessutom en attraktiv arbetsplats för ambitiösa ledare och beställare.

Med en mentor från Moment behöver varken du eller din organisation välja mellan långsiktig kompetensutveckling och mer kortsiktig leveransprecision. Ni sänker risken för förseningar och ökade kostnader och får fortsatt bra kundrelationer. Ett ovanligt lättmotiverat beslut.

Skicka mail till oss