.Nätverk för projektkontorschefer

”Jag får inspiration och ny kunskap och dessutom ett utökat nätverk. Det innebär nya guldkorn till mitt personliga pussel i att skapa värde och lösa uppgifter som chef inom projektledning.”

Richard SvahnProjektkontorschef, FRA

Nätverk för pmo-chefer

Välkommen till Sveriges största nätverk för projektkontorschefer. Här får du inspiration, kunskap och självförtroende att utveckla både dig och din organisation.

Rollen som PMO-chef kan vara både utmanande och lite ensam. Men i sällskap av andra PMO-chefer från många av landets största företag får du konkreta tips och råd från andra som förstår din roll och som står inför liknande utmaningar. En utmärkt miljö för dig som vill växa i rollen som PMO-chef.

Vi erbjuder passionerade, kreativa och nytänkande diskussioner kring strategier, portföljstyrning, transformation, effektivisering, agilt, modeller och andra aktuella teman och brännande frågeställningar från våra medlemmar.

Nätverket blir som en ny verktygslåda för dig i din roll. Nya perspektiv och lärdomar hjälper dig att få med ledningen fullt ut på en förändringsresa, skapa en ökad arbetsglädje eller bli snabbare.

Vi är ett ambitiöst nätverk där de väl förberedda träffarna, två heldagar och två halvdagar varje år, sker på dagtid då energinivån är som högst. Vi bjuder in externa talare som är experter inom sina områden. Träffarna håller vi ofta ute hos någon av våra medlemmar, ett miljöombyte som maximerar erfarenhetsutbytet.

Moment har lång erfarenhet av att införa och effektivisera projektkontor och är därför en naturlig facilitator. Gå med och bli en av Sveriges mest framgångsrika PMO-chefer du också!

Fakta om Moments nätverk för projektkontorschefer

Nätverket startade 2013.
Vi träffas fyra gånger per år, två heldagar och två halvdagar.
Priset är 22 500 kr (exkl moms) per deltagare och år.
Facilitatorer är Moments Helene Ljungh (helene.ljungh@moment.se, 072-452 76 99) och Per Neding (per.neding@moment.se, 070-532 35 00).

För ytterligare information, kontakta
Zoran Stojcevski
0733 – 574 578
zoran.stojcevski@moment.se

 

Richard Svahn hittar guldkorn i Moments PMOC-nätverk

Att hamna i FRA:s nät låter som en smått obekväm sits men att nätverka med deras projektkontorschef är en behaglig upplevelse. Vi har intervjuat Richard Svahn, som ingår i Moments nätverk för PMO-chefer.
Läs mer

Johanna bjuder in till projektkontoret

Vår främsta källa till inspiration är alltid våra kunder. För att lära oss mer om hur NCCs projektkontor (PMO) fungerar och hur man tillför nytta, gjorde vi ett hembesök hos Johanna Johansson på NCC. Johanna ansvarar för ett av NCCs projektkontor och är även med i Moments PMO-chefsnätverk. Vi fick bland annat veta vilka utmaningar som finns med projektkontor överlag och hur nätverkandet kan hjälpa PMO-chefer att lyckas.
Läs mer

Vad kan vi hjlpa dig med?