SIDA.

Styrelse

Styrelsen för Moment Management

Jonas Ekberg
Styrelseordförande

Jonas är civilingenjör, PMP-certifierad och ordförande i Moments styrelse sedan 2012, samt finalist i Årets Projektledare 2011. Han är även anställd och verksam i Moment som konsultchef och har lång tidigare erfarenhet som projektledare, konsult- och försäljningschef.

Lennart Liljenberg Hane
Styrelseledamot

Lennart har lång erfarenhet av styrelsearbete och även av snabbväxande konsultföretag i flera nordiska länder. Han har varit vd för Memory Data och Cybernetics International samt Software Innovation som genomgick en omfattande turnaround. Det blev då ett både lönsamt, internationellt och prisbelönt företag. Lennart har även varit rådgivare till flera riskkapitalbolag på den svenska marknaden.

Christina Ragsten
Styrelseledamot

Christina har mer än 25 års erfarenhet av styrelsearbete, varav 8 år på HiQ. Hon har jobbat som koncernkontroller och departementsråd för statligt ägda bolag. Hon har också varit managementkonsult i 12 år och ansvarat för strategier och affärsplaner på Nordea i 10 år. Christina specialiserar sig på lönsamhet och förändring; ökad fokusering, effektivare organisationer, processer tvärs över linjer samt en enad styrning mellan värderingar, mål och kultur.

Erik Sjöberg
Styrelseledamot och vd

Erik är civilingenjör, PMP-certifierad, grundare av Moment och företagets vd sedan starten. Han har erfarenhet från ett stort antal branscher och har även tidigare varit internationell affärsområdeschef med kunder i ett trettiotal länder.

Läs även

Om oss
Kontakta oss
Historik
– Styrelse