Träffa Moments medarbetare

Träffa dina kollegor

Vi på Moment är en härlig samling medarbetare som andas mod, inspiration, balans och skicklighet. Men bakom de gemensamma värderingarna ryms också individuella egenskaper hos var och en av oss. Här får du lära känna både våra konsulter och övriga medarbetare.

Medarbetarporträtten startade i november 2017 och är en serie som successivt fylls på nedan.

Porträtt av Moments medarbetare

 

Joakim Berg

Joakim Berg – trygg i stökiga utmaningar

Han utstrålar ett lugn och en trygghet men har en meritlista rik på kreativitet och nytänkande i uppdrag som ibland präglas av utmanande förutsättningar. Träffa en av Moments senaste förstärkningar, Joakim Berg. (26 september 2018)
Läs mer

Yvonne Fängström

Yvonne Fängström – envishet skapar magi

”Att leverera under svåra omständigheter är magiskt.” Orden är Yvonne Fängströms och är en målande beskrivning av hennes förmåga att hantera komplexa utmaningar. (12 augusti 2018)
Läs mer

Patrik Larsson

Patrik Larsson välkomnar dig till Moment

Om du ansluter till Moment är chansen stor att du får stifta närmare bekantskap med Patrik Larsson, som tillsammans med en kollega ansvarar för onboardingen av nya medarbetare. Här några ord med den fartfyllde cyklisten som redan gjort två ombordstigningar på Moment. (8 mars 2018)
Läs mer

Anders Eklund

Anders Eklund – mod, inspiration, balans och skicklighet

Är det någon som verkligen personifierar Moments värderingar – mod, inspiration, balans och skicklighet – är det Anders Eklund. Träffa geologen som via pilotuppdrag landade som en av Moments mest erfarna konsulter. (7 februari 2018)
Läs mer

Filippa Funck

Filippa Funck – med affären och människan i fokus

Moment har ett nytt ansikte utåt. Vare sig du är befintlig eller potentiell kund eller konsult är chansen stor att du kommer i kontakt med Filippa Funck, som tagit en viktig och central plats i Moments affärsutveckling. (5 december 2017)
Läs mer

Malin Ödman Eriksson

Malin Ödman Eriksson – yngsta konsulten utvecklas och utvecklar

I oktober fick vi förmånen att knyta till oss Malin Ödman Eriksson som ny projektledarkonsult, den yngsta hittills i Moment. Drivna Malin nappade inte på ett färdigt erbjudande utan banade vägen för sig själv och har nu hela projektsverige som scen. (28 november 2017)
Läs mer

 

Ett annat sätt att lära känna oss på Moment är genom att följa oss på LinkedIn, där vi delar med oss av nyheter, kunskap och inspiration. Vi finns även på Facebook, Twitter och Google+.

Vad kan vi hjlpa dig med?