.CXO

”Vi tog hjälp av Moment för att öka snabbheten och minska kostnaderna i våra projekt. Vi har nu en tydlig koppling mellan investeringar och projekt. Företagsledningen sitter i förarsätet med god överblick och insyn. Moment förstod vårt fokus på snabbhet och enkelhet. De har på ett affärsmässigt sätt tillämpat djup projektkunskap – anpassat till vår organisation.”

Johnny SvedbergVd, Teracom

I den nya världen är det inte de stora fiskarna som äter de små, utan de snabba som äter de långsamma.

Men hur blir man snabb? Omorganisationer är förödande långsamma. Effektivisering putsar bara kostnaderna lite men ökar inte snabbheten dramatiskt, och stimulerar definitivt inte innovationskraften. Idag har dessutom alla tillgång till samma information samtidigt och de strategiska vägvalen är ofta uppenbara.

Nyckeln till framgång är i stället snabb exekvering av sina strategier. Under hela exekveringen behövs en aktiv fokuserad ledningsgrupp med en synlig och kontinuerlig närvaro.

Genom direkt samarbete med ledningsgruppen gör Moment er mer snabbrörliga och ökar er förmåga att driva projekt. Nedan har vi formulerat vår syn på hur man bygger morgondagens snabbrörliga företag.

CxO-tjänsten beskrivs bäst med vårt managementmanifest:

CxO-presentation

Träffade manifestet rakt i hjärtat? Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig skapa ett snabbrörligt och innovativt företag? Hör då av dig till Moments vd Erik Sjöberg eller fyll i formuläret nedan.

Intresserad?

 


Läs mer om vår CxO-tjänst:

 

Är innovation och snabbhet er stora styrka?

Fixar ni genomförandet?

Hastigheten är ert ansvar

Kraftfull ledning eller byråkrati?

Vad kan vi hjälpa dig med?