90 ikoner för projektledning

Ikoner för projektledning

Grafiska symboler hjälper dig att förtydliga, strukturera upp och kanske även lätta upp ditt budskap. De finns överallt, inomhus, utomhus, på nätet och kanske kommer de till användning även i ditt projekt.

Moment har tagit fram 90 ikoner anpassade till just projektledning. Dessa kan du ladda ned och använda fritt, både för personligt och kommersiellt bruk. Varje ikon finns i två olika utföranden, en med ljus bakgrund och en med färgstark dito.

När du laddar ned ikonerna får du dessutom en karta med förslag på vad de kan representera. Beroende på användningsområde kan de symbolisera mer än det vi ger förslag på.

Bra att tänka på

Information

Universell symbol för information.

Att använda symboler kan både förtydliga och förvirra. Universella symboler klarar sig bra på egen hand. Betydelsen är självklar.

Försöker man hitta symboler anpassade till exempelvis projektledning är betydelsen inte alltid lika självklar. Symbolen kan för vissa ha fler betydelser eller en annan än den man själv föreställer sig. Då kan det vara bra att tänka på att även en symbol kan behöva ett beskrivande ord som sällskap.

Vilka ikoner för projektledning saknar du?

Tipsa oss gärna om det finns ikoner du saknar. Vi samlar på oss förslagen inför en ny och mer omfattande version av ikoner för projektledare. Ditt tips skickar du till tommy.backman@moment.se.

Här laddar du ned 90 ikoner för projektledning (ZIP-fil).

Text: Tommy Bäckman

Ikoner för projektledare

Vad kan vi hjälpa dig med?